(0756) 200 076

Reparatii uscatoare

Reparatii uscatoare de rufe

Traim intr-o lume  a tehnologiei si inovatiei.Avem nevoie din ce in ce mai mult de ajutor in locuinta noastra si pe langa masina de spalat rufe si vase apare si uscatorul de rufe.Pentru a folosi un uscator de rufe avem nevoie de ceva spatiu in plus in locuinta noastra.Uscatoarele de rufe sunt de 3 categorii:

1.Uscatoare de rufe prin condensare(apa este directionata intr-un sertar)

2.Uscatoare de rufe cu burlan(gen hota)

3.Uscator conectat la reteaua de gaz sau o alta sursa de gaz.

Toate uscatoarele de gama de modele de dupa anul 2006 folosesc module electronice care sunt capabile sa gestioneze multe functii necesare unui uscator performant.

Toate erorile generate de aceste module electronice sunt generate pe un ecran lcd(daca modelul respectiv este dotat)sau prin flashuri prin leduri de control.

Sa nu mai lungim vorba un uscator este necesar in gospodaria noastra.Eu unul prefer sa scot rufele din masina de spalat si sa le introduc direct in uscator .

service uscator bucuresti reparam uscatoare rufe

Uscator cu condensare 7 kg, Sistem reversibil, Tambur Inox, deschidere 180°, Selector pentru timpul de uscare, Start intarziat pana la 12 h, Indicatoare LED (Faze uscare, curatare filtre, nivel sertar condensare ), Functie Anti-Sifonare. Dimensiuni : IxLxA: 85x60x60 cm.

Protectie copii, sistem antisifonare, temperatura scazuta de uscare, clasa B, diametru usa de 34 cm, senzor umezeala, generator abur antisifonare, capacitate 8 kg, afisaj alfanumeric, picioare cu vacuum, butoane cromate, cuva inox.

Uscator cu incarcare verticala, cu condensare, capacitate 6 kg, display, clasa C, start intarziat pana la 24h, programe disponibile: delicate, mixte, ventilare, bumbac, anti-sifonare, dimensiuni IxLxA: 85x45x60 cm.

 

Reparatii uscatoare rufe

,service uscatoare rufe,reparatii uscatoare rufe indesit,reparatii uscatoare rufe ariston,service uscatoare Whirlpool

 

TEL Urgente 075-620-0056 / 074-515-9098